Karşınızda profildeki gizemli ceket :)

Merhabalar efendim:)
Çoooook merak edilen, sürekli sorup durduğunuz profilimdeki çiçekli ceketimle size özel bir kombin oluşturayım dedim artık. Benden kombin bekleyenlere de böylelikle selam olsun ;)

AVM otoparkları genelde aynı olur fakat Marmara Forum'un otoparkı diğerlerinden hemen ayrılıyor. Sanatsal figürlerin önünde birkaç poz..& Zehra Ne Giymiş*




Söz konusu ceket (artık meşhur ceket:)) Beyoğlu Terkos Pasajı'ndan geçen sene aldığım bir ürün. Ben Beyoğlu'na ne zaman gitsem Terkos'a gitmeden dönmem. Her zaman çok uygun fiyatlı ve orjinal ürünler bulurum. Fakat bilmeyenler ve gitmeyenler için not : orası bir pazar yerinin dağıtılmış hali gibi...Ben karıştırmayı seviyorum bu yüzden bana hava hoş:)) Neyse efendim Terkos'la ilgili ayrı bir post hazırlayıp, oradan satın aldığım bütün kıyafetleri sergilemeyi düşünüyorum. Ne dersiniz**:)


Şalım İpekevi değil:) Ben İpekevi kalitesinde daha uygun fiyatlı şal arıyordum bir süredir. Armanda %100 ipek şalları duymuştum. Denemek istedim ve gerçekten çok memnun kaldım. Bu konuda alternatif arayanlara kesinlikle öneriyorum:) Sizce nasıl görünüyor?

Dantel bluz : H&M
Cüzdan : Forever New


Etek : LTB (çook eski sezon)


Ayakkabı : Fred Perry

Gece postu oldu valla... Artık sabah benimle uyanırsınız  :) Yorum bekliyorum haa

bir'de...
Bugünlerde hava bir öyle bir böyle...İçleriniz hep net olsun hayata karşı. İnsanlara, hayata ve en başta kendinize bir şans daha vermeyi hiç ihmal etmeyin. Ruh ve bedeninizden sağlık, içinizden umut-huzur-mutluluk eksik olmasın.
Buralarda kalın :)
                                                                                                                                          

Zehra Görgülü

Yorumlar

hümoş dedi ki…
ayy bi dün serra eminönünden bahsedince eminönüne gidesim geldi bide senin postundan sonra anzavur terkos beyoğlu iş merkezi kaybolasım talan edesim geldi :)) bu arada ceket çok güzel,güle güle kullan
neslihan dedi ki…
Ceket gerçekten çok orjinal ve değişik. Ayrıca yandaki yazı yani uyarı çok güzel olmuş ben yeni gördüm.
ikibocekbircicek dedi ki…
zehracım çok uyumlu ,,abartısız şık olmuş kombinin ...ceket cidden çok cici...kardeşimde şal armanda nınkileri kullanıo çok memnun ..
terkos postunu beklioruz .. elini sıkı tut :))
pastaguvercini dedi ki…
ceketin çok hoşmuş canım,terkos pasajı tam olarak nerede?istiklale çok gittim ama terkos pasajından kimse bahsetmedi bana:(aklımda olsun uğrayacağım bir dahaki sefere.. bende beklerim http://pastaguvercini.blogspot.com/
havva. dedi ki…
devamını bekliyoruz :) terkos ve atlas pasajı gerçekten çokkk güzelll :)
Adsız dedi ki…
tam günlük ve şık olmuş :) çok beğendim :)terkos pasajından aldıklarının ayrı postu harika olur :) kombinlere devam :)
ceket gerçekten çok güzel..benzeri justalife blogunun sahibesinde de var oda terkostan almış..keske böyle orjinal şeylerin online satısı da olsa..
Grace Happy dedi ki…
çok guzelmıs ceket...


Blogumuzdakı cekılıse beklerız:)Son gun yarın...

http://waysofgrace.blogspot.com/2011/09/gracein-sizleri-havalara-ucuracak.html
Zehra Ne Söyler dedi ki…
hümoş ; teşekkür ederim:) evet Beyoğlu gerçekten keşfedilmesi gereken önemli bir yer Eminönü'de öyle ama ben her gittiğimde kayboluyorum. Bir de orada işe başlıyorum yakında artık işe hergün 1 saat geç giderim kaybola kaybola:))

neslihan ; teşekkür ederim:) "rica" yazımı yeni eklemiştim, beğenmene sevindim

ikibocekbirçiçek; çok teşekkür ederim:) terkos postu için bir türlü fotoğraf çekemedim ya en yakın zamanda geliyor ama

pastagüvercini ;teşekkür ederim.istiklalde taksimden galatasaraya doğru yürürken sağda paşabahçe var, hemen o sokaktan içeri girdiğinde terkostasın:)

havva; devamı geliyor:)

adsız;teşekkür ederim :) terkos postu yolda:) kombinlere de artık ben mankenlik edemeyeceğim gibi görünüyor, yasak geldi:D parçaları tek tek fotoğraflarım artık

bubenimolsun; teşekkür ederim:) evet bende gördüm Feyza'da da ceketin benzeri var onun ki de çok hoş. Orjinal ve farklı ürünler için online satış yurtdışı desteği olmadan pek olmuyor sanki,bu konuda ASOS gayet başarılı bence. Yoksa artık çarşı-pazar gezmek gerek:))

grace ; teşekkür ederim
makcig dedi ki…
Çok güzel bir kombin olmuş.Bluzunuz özellikle arayıp bulamadığım bluz.İnternet satışları varsa bana bildirirmisiniz teknoloji özürlü bir abla olarak henüz keşfedemedim bu tarz bilgileri.Şehr-i Bursa'dan sevgiler..
Zehra Ne Söyler dedi ki…
teşekkür ederim:)bluzum aslında transparan bir dantelle hazırlanmış. ben altına yarım yakalı body ya da gömlek giyerek kombin yapıyorum. hani belki transparan olmadığını düşünmüşsünüzdür diye söylemek istedim. ben geçtiğimiz kış sezonu almıştım. yine de sizin için online satışına baktım ama yok maalesef:( eger astarlı dantel bir bluz arayışınız varsa size Gönül Kolat'ı öneririm. bu adresten bakıp sipariş verebilirsiniz : https://www.facebook.com/search/results.php?q=g%C3%B6n%C3%BCl%20kolat&init=quick&tas=0.9820172155806772&search_first_focus=1318362464250#!/photo.php?fbid=191829610888475&set=a.145456375525799.35648.116703558401081&type=3&theater