Zehra Ne Söyler*, Modanisa Moda Buluşmasındaydı...

Merhaba canlar :)

Başka türlü bir sesleniş uyduramadım...
Çok laf az fotoğraf hazır mıyız:)

Modanisa ahhhh ahhh...
26.Şubat.Pazar günü Ortaköy Gloria Jeans Cafedeydik, tüm blogger dostlarla beraber....

Organizasyonu üstlenen Modanisa'mızın tatlı kızı Seda Çetin'di. Modanisa biz bloggerlar ile Armine'nin baş tasarımcısı Güler Tekiner'i ve Zaman Gazetesi Haftasonu ekinden Sevinç Özaslan'ı ağırladı.

Güler Tekiner ile Armine'nin gelecek sezon hazırlıklarına ilişkin sohbet ettik.Bloggerlar olarak markadan beklentilerimizi irdeledik.

Sevinç hanım ise Moda ve tesettür kavramlarının birbirine bu kadar uzakken biz bloggerlar bu sentezi nasıl yapıyoruz diye sordu? Cevabı ve çok daha fazlası, 3.Mart.Cumartesi Zaman Gazetesi ekinde :) Mutlaka bakın...



***

Çok yoğun çalıştığımı biliyorsunuz artık anlatmıyorum.
Bu arada bir de size Mart ayında hoş bir sürprizim olacak ki bu yüzden Cumartesi gecesi sabaha kadar uyumadım!* Sürpriz.

O gece 4 saat uyudum. Modanisa buluşması için Seda'ya söz verdiğim için sabah uyandım. "Ne giymeliyim?" diye düşünemeden evden çıktım.

 Hemen kahvaltı edip hızlıca Gloria Jeans'e attım kendimi...

Evet başlamışlardı konuşmaya, bana yer bile kalmamıştı. Bir sandalye alıp usulca oturdum...Aklımdan saniyede milyonlarca cümle aktı. Anti-sosyal değildim ki ben. Bir heyecan bir şaşkınlık ki sormayın gitsin...
Aklımdan akan cümlelerin bir kaçı >>>>

"Serraaaaa evet tanıdım yuppi, Feyza canım ne kadar güzel....Peki diğerleri kim ?:( Allahım ben kimseyi tanımıyorum, keşke gelmeseydim, niye geldim ki,merhaba ben zehra,tanıştığıma memnun oldum gibi şeyler mi yapmam gerekiyor şimdi offf istemiyorum yaa, bende blog takip ettiğimi sanıyorum koskoca mekandan iki kişiyi hatırladım, utan Zehra, sus sesini çıkarma, artık geldin, sessiz sessiz dinler gidersiniz, herkes neden bu kadar sessiz ki....off" vs

İşte o an sanki tek bir şey beklemiştim. Ve o beklediğim oldu. Feyza bana minik bir gülücük atıp el salladı :)
Çok sempatikti.

Sonra kahve siparişleri verilsin falan derken herkes ayaklandı. Ben mi sessiz demiştim bu kızlara... Aman Allahım :)

Tam önümde oturan, göz ve çanta rengine bakmaya doyamadığım Sümeyye varmış. Ben tanıyamadım, o beni hatırladı. İlk selamlaşmam onunlaydı. Sümeyye gerçekten iki laf etmelik biri ama sorun bakalım ettim mi? yok edemedim ki. Sadece tanışabildik , artık bir daha ki toplantıya diyelim :)

Sonra Feyzacığım geldi. Kortuğum başıma gelmedi ve o bana " Zehracığım" diyince bir rahatladım ki sormayın. Klasik tanışmalardan gerçekten oldukça uzaktı. Biz birbirimizi sanki uzun zamandır tanıyor gibiydik. Sarmaş dolaş olduk, hal hatır sorduk, güldük, fotoğraflara gülümsedik (ben hep kötü çıkmış olsam da)....

Feyza'nın yakın arkadaşı, Blogger olmayan fakat açma niyetlisi olan, tatlı mı tatlı sıcak mı sıcak biri daha Saliha Merve'ydi. Onu çok sevdim. Daha çok çok görüşürüz biliyorum :)

Sonra da Serra geldi, gözlerini kısarak. Beni hatırlamak-hatırlamamak arasında kalmış gibiydi. "Yoksa hatırlamadın mı?" diyince "Sen Zehrasııııın" dedi. Onunla da çok konuşamadım. Ama Serra tahmin ettiğim gibi biriydi. Çok alımlı, sakin, aklı başında,hatırlı... "Zilli Zehra"dan Serraya kocaman öpücükler !:) (Bu buluşma sonrasında canını sıktılar! Feyzanın bu konudaki sözlerine gönülden katılıyorum ve bende " Serra'yı üzen beni de üzer diyorum!" Lütfen bunu her kim yapıyorsa, artık son versin! )

Ve Ahsen ...Ahsen'i tuttum kolundan tanışmak istedim. Tuhaftı....Sonra tutturdum "Ben seni bir yerden tanıyorum diye..." 5dk falan nereden tanıdığımı bulmaya çalıştım. Bulamadım tabii :) Ama şimdi en azından bir yerden tanıyorum. Ve Ahsen'i gerçekten çok sevdim, karşılıklı olacak ki o da beni çok sevmiş :) İlginç bir tanışma ve elektriklenme diyebiliriz. Devamlı olsun inşallah...( Kimse ona 2 çocuk annesi diyemez. Şoktayım halaa. Maşallah )

Ve Betül Sinem...Hani onunla ilgili bir yazdım, okudunuz okudunuz bitmedi ya :)) Yazıyı okumak için tık tık...
Onunla da ilk kez bu toplantıda tanışmış olduk (Ne buluşmaymış :)). Ben görür görmez hemen harekete geçtim onu karşıladım. Çok konuşamadık. Ama onu kutladım, can sıkıcı olayların devam edip etmediğini sordum... Çünkü başarılı olan insanları balçıkla sıvamaya çalışanlar maalesef çok oluyor! Bir sıkıntı yokmuş çok şükür. Betül Sinem'le de iyi ki de tanıştık valla.

Ve Serap vardı? Çok sıcak olduğu her halinden belli olsa da sadece merhabalaştık. Muhabbet twitter'da devam etti :) Mıhlama Partisi'ne beni de davet etti ama ben çalıştığım ve organizasyon da hafta içi olduğundan çok çok içimde kalarak katılamıyorum. Bir de bana "En sağlam konuşmacı" demiş... Ayy çok sevindim:))

Ha Şüheda yani Şüşütown'da çok sempatik... Sadece tanışabildik.

Evet tanışıp da unuttuklarım lütfen sitem etmesinler. İnanın hepinizi çok sevdim.

Evet efendim bir de olumlu elektriklenmeler yaşadığım fakat tanışamadığım Nurcan , Aybike, Cadinağme ...İnşallah diğer buluşmada ilk sırada sizler varsınız diyorum.

Gözüm kimleri mi aradı ?
Alya Dua'mın annesi benim ilk bloggerım Aybike
Seda Mor Kelebeğim
Nagihan kısaca naki :)

Hayli uzun bir yazı olmuş ama bence anlatmaya değer bir gündü :) Umarım sıkılmamışsınızdır.

Gelen, gelmeyen, gelmeyi çok isteyen ama gelememiş olan herkese kocaman sevgiler. İnşallah daha çok biraraya gelip daha çok şeyler paylaşabiliriz.

Bu şahane buluşmayı organize eden Seda ve Modanisa ekibine yürekten tekrar tekrar teşekkürler. Uzun zamandır bu kadar keyifli vakit geçirmemiştim. İnşallah sık sık tekrarlarız...

Kocamaaaaan kocaman sevgiler...

Zehra artık çalışmaya devam etmeli , kaçtım :)

Fotoğraftaki kombin (görünmese de..)


Şal : Ugoza
Yıldızlı Hırka : Mango
Etek : Batik
Bot : Trendyol
Mont : Terkos Pasajı*







Yorumlar

Adsız dedi ki…
Canım ya çok mutlu oldum benimle de tanışmak istediğinize. :)

Herşey çok güzelmiş oğlumun hasta olması nedeniyle çok istediğim halde gelemedim. Kısmet değilmiş. İnşallah bir daha ki toplantıya.

Sizler de çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Tüm blogger arkadaşlarım adına da çok mutlu oldum.

Öpüyorum. :)
naki dedi ki…
aaaa adımı görmek şaşırttı beni zehracım :) teşekkürler ;) maalesef pazar günü olunca benim dönüşüme uçak olmuyor pazar akşamı katılamadım o nedenle ..yoksa hep istiyorum hep istiyorum :) artık kısmetse yaza..
çok güzel bi toplantı olmuş. enerjiler bol bol :)
sevgilerimle canım
Unknown dedi ki…
canım teşekkür ederim:)) twetterda kaynaşırıs:))gelseydin iyi olurdu hasta ol dios o kadar ama:))
Hey. i´m Eminchen. dedi ki…
ne güzel bir manzara bu :) kiskanmadim degil hani ... harika kareler kombinler rengarenksiniz


http://butterfly-eminchen.blogspot.com/
serpil dedi ki…
senin bloğunu yeni keşfettim:) gidemediğim için üzülüyordum ama bloglardaki yazı-resimlerle orda gibi hissettim kendimi,sen de çok güzel anlatmışsın canım! hepinizle bir gün tanışırız umarım:)
Nurjan'LA moda dedi ki…
canım yaa nasıl tanışamadık seninle:(bir geliverseydin benim taraflara:)
bizim böyle bir arada olmamız beni çok mutlu ediyor tesettürlü bayanların birlikteliğe ihtiyacı vardı artık diğer buluşmalarda daha samimi sohbetler yaparız inşallah:)
esraozturkk dedi ki…
merhabalar blogunuz cok hoş..bende yenı ueyelerdenım..sayfama bende beklerım sekermasalim.blogspot.com
Adsız dedi ki…
Canım bende oraya katılmayı çok isterdim ama ne yazıkki haberim olmadı hiç. Neyse seda hanımla irtibata geçtik bir dahakine bende orda olucağım inşaallah. Aslında benim sana sormak istediğim başka bir konu var ugozayla alakalı burdan yazmak istemedim. Mail adresini bulamadım. Beim mailim yucedal_busra@hotmail.com bana mail atabilirmisin irtibata geçelim?
Unknown dedi ki…
güzel bir eğlence olmuş:)))
çilekli süt dedi ki…
çok keyifli geçmişe benziyor kızların hepsi de birbirinden şık TR'nin gözü blogger görsün :))
Zehra Ne Söyler dedi ki…
mor kelebek; seda! inan sensiz hiç olmadı. önemli olan Ali Mert'in iyi olması. Adaşın Seda(Modanisa) bizi daha çok bir araya getirecek inanıyorum. Bir diğerinde buluşacağımızı biliyorum. Öpüyorum :)

naki; zaten bir avuç bloggerız, sensiz olur mu hiç. İnşallah bir daha ki buluşmada görüşürüz. İnan çok istiyorum. Sevgiler:)

Srpbykylmzr; kaynaştık bile "ana kraliçe" öptüm :)

Hey Eminchen; teşekkür ederim herkes adına :) Bir daha ki buluşmaya siz de gelin!

serpil; sayfama hoşgeldin. İnşallah tanışırız. Sevgiler:)

Nurjan'la moda; herkese 2 çift laf dağıtırken sana yetmedi ya :( napalım diğer buluşmalarda telafi edeceğiz:) Organizasyonların sosyal sorumluluğu çok yüksek. takdir ediyorum ve şükrediyorum. İçinde bulunduğum ve sizleri tanıdığım için . Öpüyorum :)

esraozturkk; çok teşekkürler.

Fikr-i ala; inşallah bir daha ki toplantılarda buluşuruz. sevgiler.

Yağmurun dünyası; Şahaneydi :)

çilekli süt; herkes adına teşekkür ederim :)sevgiler
Alyaduaninannesi dedi ki…
duygusal anima geldi sanirim aglamaktan bisey yazamiyorum..
kocaman opucukler
Bu toplantının methini çok duydum. Belki sonrakilere bende katılırım.. Sevgiler.
Zehra Ne Söyler dedi ki…
alyaduanınannesi; ayy sana kıyamam ben ya :) balımmm

Nurs; inşşallah katılırsın, gerçekten çok keyifli:) Sevgiler